+45 3142 2735 info@teglstruphus.dk

Nectar Invest

Teglstruphus

Lejligheder Moselundsvej 2-4, Helsingør

Eksklusive lejligheder tæt på det hele

32 nyopførte lejligheder i naturskønt område i Helsingør tæt på hav, skov og golfbane

LokationLejligheds NrStatus (Udlejet/ledig)ModelVærelserAdresseEtageLedig prKvmMånedlig huslejeA/C VarmeA/C VandDepositumForudbetalt huslejeModel LinkHandling

Om teglstruphus

Teglstruphus

Teglstruphus består af i alt 32 boliger. Boligerne er fordelt i to blokke i 4 etager. Til hver lejlighed tilhører et depotrum på ca. 3 m2, som er placering i terræn i dertil indrettede skure. Der er 48 tilhørende parkeringspladser, hvoraf 3 er handicappladser.

Teglstrup Hegn og Hellebæk Skov som Teglstruphus ligger op af, udgør sammen med Hellebæk Kohave et ca. 1000 hektar stort skovområde
med 500 år gamle egetræer, en intakt højmose, et overdrev med græssende køer og dejlige skovsøer. Men skoven gemmer også på
dansk industrihistorie. Her blev der produceret både kanoner og geværer til den danske krigsmagt. Ved Pernillesøen er der fantastiske
fugletræk af musvåger. Og hvis vinden er i den rigtige retning lægger tranerne vejen forbi Hellebæk Kohave.

Teglstrup Hegn og Hellebæk Skov og Kohave er udpeget Natura 2000 habitatområde og en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.
I 2026 udlægges hele den nordlige del af Teglstrup Hegn til urørt skov og Hellebæk Skov får status af anden biodiversitetsskov.

 

Boligerne

Boligerne er indrettet i vedligeholdelsesvenlige materialer i høj kvalitet. Lejlighederne findes både som 2-, 3- og 4-værelses med gode alrum. Alle lejligheder er med udgang til en stor flot altan og i stueplan med egne lille have/terrasse. Der er desuden installeret elevator.

HELSINGØR

Helsingør er med sine knap 48.000 indbyggere en by med alle de faciliteter, man kan ønske sig i det Nordsjællandske.
Helsingør har desuden haft en befolkningsvækst på 2,14% over de seneste 6 år. I Helsingør er der Erhvervsskoler, Gymnasium og Handelsgymnasium, ligesom der over de senere år har været stor fokus på at udvikle byens sports- og fritidsfaciliteter.

Byen har historisk set været præget af skibsfart, og færgeovergangene har den dag i dag stadig deres indvirkning på byen, som ligger smukt placeret ud til Øresund. Helsingør er en kulturby og er verdens- kendt for Kronborg og Øresundstolden, som har dannet grundlag for byens velstand. Kronborg er desuden byens varemærke.

Helsingør Bycenter byder på shopping i midtbyen, og med mere end 30 butikker er her, hvad de fleste har behov for.

helsingoer

Faciliteter

Altan eller terrasse
Til alle lejligheder

3 m2 depotrum
Til alle lejligheder

Stor fælleshave
Græs og belægning

Parkeringspladser
42 stk.

Elevator
I begge bygninger

Internet/tv
Ja

Området

Indkøb
10 m.

Golf
450 m

Institution
450 m

Offentlig transport
100 m

Skole/uddannelse
500 m
Skov og natur
500 m

Idræt/motion
500 m

få mere information

Addresse

Moselundsvej 2-4
3000 Helsingør

Telefontider

Man til Fre: 09:00 – 15:00

Dokument

Solkrogen_logo
Teglstruphus udbydes af Nectar Invest A/S
Attraktive ejendomsinvesteringer
Vi finder og udvælger attraktive ejendomsinvesteringer med lav risiko, der giver solide og stabile afkast mange år ud i fremtiden. Vi sikrer og løfter ejendomsporteføljer til gavn for dig som investor.
Share This